Hallå ja!

Det var Elin & Lina här som tänkte skriva lite om oss själva. Vi har hamnat här i Kinnarp, mitt ibland kontorsmöbler, kossor & lastbilar. Vilket underbart ställe alltså !

Lina Martinson har passerat 20 år & är väldigt nöjd med livet. Hon har nu lämnat sitt kära Mullsjö för Kinnarp, som bara ligger ett stenkast därifrån (4 mil). Lina har nyss kommit på det roliga med att cykla, vilket passar utmärkt när man bor på landet utan bil. Gillar när man har mycket på gång, i alla fall om det gäller människor. Hon har tidigare jobbat en del med tonåringar, vilket hon tycker vääldigt mycket om. Kan ju passa bra eftersom det är det hon ska göra i ett år nu

Elin Sjöberg, en blond krulltott från Motala som snart fyller 20 år. Hon gillar ett liv i rörelse, så löpning, innebandy och andra sporter ligger varmt om hjärtat. Elin kan ha svårt att sitta still, men det går och då sitter hon gärna och pysslar eller bakar något gott bröd, en kaka eller varför inte hemmagjord müsli?

Våra förväntningar inför det här året är att vi ska kunna få betyda något för andra människor. Vi vill stötta & vara förebilder för de som behöver det. Vår önskan är oxå att få leva nära Jesus & lära känna honom mer!